Ervaringen met 24:7 Parking op Schiphol

Ervaringen met 24:7 Parking op Schiphol

by Oswin, september 20, 2017

Enige tijd geleden verschenen er in het nieuws berichten over malafide praktijken omtrent het parkeren op Schiphol. Met undercover camera’s werd vastgelegd dat niet alle valet services goed omgaan met je auto maar geldt dit voor alle parkeer aanbieders? In dit artikel lees je over de persoonlijke ervaring van een boeker van Zeker Parkeren Schiphol en krijg je tips om jouw auto veilig en goed achter te laten op vakantie.

Vlieg vakantie naar Athene met mijn zusje

Waar ben je geweest en met wie ging je op vakantie?

Ik ben samen met mijn zusje op vakantie gegaan, we wilden beide graag nog een city trip maken en hebben besloten om wat cultuur te gaan snuiven in Athene.

Hoe ben je naar Schiphol gegaan en waarom?

Er was op dat moment niemand beschikbaar die ons kon afzetten op Schiphol. Wij vlogen heel vroeg en kwamen ’s avonds erg laat terug. Dus met de trein gaan was geen optie. Daarom zijn wij met de auto gegaan

Waar heb je je auto geparkeerd en hoe was je ervaring?

Wij hebben geparkeerd op 24:7 Parking, toen wij ’s ochtends aankwamen konden we direct een plekje zoeken op hun parkeerterrein. Nadat we enkele gegevens hadden gecheckt en papieren getekend konden we direct de shuttle in om ons naar de vertrek hal te brengen. Dit was erg prettig

Hoe heb je deze parkeerplaats gevonden?

Na een kleine zoektocht op internet kwamen wij bij jullie (zekerparkerenschiphol.nl red.) uit. Na het invullen van onze data hebben we gezocht naar een goedkope maar ook een betrouwbare parkeerplaats. We vonden 24:7 Parking waar jullie destijds een korting hadden geregeld.

Zou je nogmaals je auto bij een parking achter laten?

Jazeker! De service was top en het scheelt echt heel veel gedoe en tijd.

Heb je nog tips voor mensen die met de auto naar Schiphol willen komen?

Ik zou persoonlijk van te voren een parkeerplaats boeken zodat je daar niet over hoeft te stressen voordat je weg gaat. Je vliegtuig missen is natuurlijk nooit een goed begin van je reis. Daarnaast vind ik het persoonlijk altijd wel prettig om de auto sleutel bij me te hebben. Ook zag ik dat de parking goed beveiligd was, dat stelt me altijd wel erg op mijn gemak.

Tips om je auto veilig achter te laten

  1. Bij het parkeren rondom een vliegveld is het altijd verstandig om je sleutel mee te nemen. Indien dit niet het geval is maak dan een foto van de kilometerstand van je auto zodat je zeker weet dat je auto niet misbruikt wordt door de aanbieder.
  2. Zorg er voor dat je geen waardevolle spullen achter laat in de auto, doe je dit wel zorg dan dat ze goed uit het zicht liggen.
  3. Lees de reviews om erachter te komen of de parkeer aanbieder veilig en vertrouwd is. Op nl zijn alle aanbieders gecontroleerd en voldoen aan de 3 Zeker Parkeren kernwaarden.

Vergelijk goedkope parkeerplaatsen

Vertrek:

Aankomst: