Is parkeren op Schiphol goedkoop?

Is parkeren op Schiphol goedkoop?

by Oswin, januari 11, 2017

Het is de laatste paar jaar al meerdere keren in het nieuws geweest, parkeren op Schiphol is het duurst van Europa. Maar is dit wel echt zo? Verschillende media en nieuws sites hebben gemeld dat Schiphol de duurste van Europa is. Maar ook is er vaak gemeld dat Schiphol gemiddeld is qua prijzen in vergelijking met de rest van Europa.

Wat is nu waar?

Eind oktober schreef nu.nl nog dat Schiphol samen met andere grote luchthavens de duurste zijn om te parkeren. Hierbij werden prijsvoorbeelden aangehaald die waar zijn echter werd hier wel wat over het hoofd gezien. Waar bij de vergelijkingen tussen vliegvelden alleen gekeken werd naar de prijzen van officiële parkeerplaatsen van de luchthaven zelf, werden de aanbieders daarom heen compleet vergeten. Dus is het dan wel waar, is parkeren bij Schiphol goedkoop of niet?

Vergelijken

Voor een goede vergelijking zouden alle parkeerplaats aanbieders rondom de luchthaven ook moeten worden meegenomen. Dus parkeren op Schiphol is meer dan alleen parkeren op de officiële parkeerplaats van Schiphol zelf. Op onze website www.zekerparkerenschiphol.nl vergelijk je alle parkeeraanbieders en kun je altijd de goedkoopste optie boeken.

Parkeren op Schiphol kan goedkoper!

Voor een genadeloos lage prijs kun je al een week je auto parkeren bij Schiphol. Op moment van schrijven is het mogelijk om voor 37,52 je auto een week te parkeren. In de artikelen op nieuws sites wordt gepraat over bedragen als 80 of zelfs 90 euro dit is dus niet waar het kan goedkoper! Wil je zeker weten dat jouw auto veilig staat en voor een goede prijs vergelijk dan op onze website de verschillende aanbieders en boek direct!

 

 

 

Vergelijk goedkope parkeerplaatsen

Vertrek:

Aankomst: