Beoordeling van 1 parkeerder

Eigenschappen

+ €17.50
+ €2.50

24:7 Budget Parking


24:7 Budget Parking is de discount parkeerplaats bij Schiphol.
Bij 24:7 Budget Parking betaal je alleen voor wat je gebruikt. Het gooedkoopst is om je auto buiten te parkeren en je sleutel achter te laten. Wil je je sleutel wel meenmenen dan kan dat tegen een klein meer prijs.Met 10 minuten van de vertrekhal is het ook zeker een optie voor de mensen die het liefst vlakbij Schiphol parkeren.24:7 Budget Parking onderscheidt zich van andere parkeerplaatsen door echt de harde discounter te zijn. Maak je gebruik van extra services zoals overdekt parkeren dan betaal je daar ook extra voor. Heb je die extra's niet nodig dan kun je hier spotgoedkoop parkeren. Ondanks dat het zo goedkoop is, is de beveiliging zeker in orde. Dus ook hier parkeer je met een gerust gevoel voordat je op reis gaat.

Zeker Parkeren Schiphol checklist

  • Veilig parkerenOndanks dat een discounter is staat je auto hier wel veilig. Er zijn 24/7 mensen aanwezig en tevens wordt het terein middels andere middelen bewaakt.
  • ServiceZoals al eerder gezegd een echte discounter dus je betaald hier nooit te veel. Wil je wel overdekt staan dan is dat tegen een meerprijs mogelijk. Extra service is dus wel mogelijk!

Plus- en minpunten

  • Super goedkoop
  • Optie tot sleutel meenemen
  • Overdekt tegen meerprijs
  • Geen extra service

Reviews

Beoordeling geplaatst op: 15 December 2016 door jannes
Aankomst: 2016-12-14   Vertrek: 2016-12-07
we zijn goed geholpen en ze waren goedkoop.. Dus onze verwachting was ook bij gesteld wat we konden verwachten