Beoordeling van 2 parkeerders

Eigenschappen

+ €5

Park and Fly


Bij Park and Fly Total Care laat je de auto wassen en sterreparaties uitvoeren tijdens het parkeren op Schiphol.
Met een locatie direct aan de snelweg (A4) rijd je vanaf afrit 5 zo deze parkeerplaats in. Weliswaar iets verder gelegen dan de meest centrale parkeerplaatsen, maar alsnog word je met de gratis shuttlebus binnen 9 minuten naar de juiste vertrekhal gebracht.  Bij terugkomst is een telefoontje genoeg om de chauffeur van de shuttlebus binnen 10 minuten naar de juiste aankomsthal te laten rijden om je op te halen.

Zeker Parkeren Schiphol checklist

  • Veilig parkerenTotal Care Parking heeft permanente camerabeveiliging en er zijn 24/7 medewerkers aanwezig. Ook mag je tegen een kleine betaling je autosleutels meenemen en is overdekt parkeren een van de vele opties die Total Care Parking Schiphol biedt.
  • ServiceZoals je van een bedrijf met de naam Total Care Parking mag verwachten biedt deze parkeerplaats extra services. Je auto kan bijvoorbeeld tijdens je reis schoongemaakt worden en ook melden ze dat er geen wachttijd is wanneer je van te voren even meldt dat je komt. Verder zijn er services als autoruit reparatie en sterreparatie.

Plus- en minpunten

  • Korte wachttijden
  • Zeer veilig en betrouwbaar
  • Goed gelegen aan de A4
  • Alleen contant of met pin
  • Sleutel niet meenemen

Reviews

Beoordeling geplaatst op: 17 August 2017 door inez Leemstra
Aankomst: 2015-08-06   Vertrek: 2015-08-13
Prima parkeergarage. 15 Minuten met een shuttlebus. was best wel te vrede. Volgende keer zoek ik naar parkeerplaats die vlak bij Schiphol is.
Beoordeling geplaatst op: 29 November 2016 door Albert
Aankomst: 2016-10-22   Vertrek: 2016-10-28
Lag mooi aan de snelweg, waren snel op weg met het vliegtuig!