Beoordeling van 3 parkeerders

Eigenschappen

+ €19
+ €5
+ €15

Parkfly


Parkfly is een van de goedkoopste parkeerplaatsen voor lang parkeren op Schiphol.
Bij Parkfly parkeer je op iets minder dan 10 kilometer van Schiphol vandaan. Het parkeerterrein is gelegen aan de Rietwijkeroordweg in Aalsmeer. Dit is zeer gunstig want je rijdt er zo in vanaf de A9, oftewel dichtbij Schiphol parkeren zonder om te rijden! Vanaf daar word je binnen 10 minuten met een comfortabele shuttlebus naar je vertrekhal vervoerd. Bij terugkomst van je reis is een telefoontje genoeg en zal de shuttlebus voor je klaarstaan bij vertrekhal 3a om je gratis naar je geparkeerde auto te brengen.Wil je liever in een keer doorrijden tot aan de vertrekhal en je auto op laten halen door een chauffeur? Dat kan! Parkfly biedt namelijk ook valet parking waarbij je zelf niet eens naar de parkeerplaats hoeft te rijden.Ook biedt Parkfly het zogenaamde Sleep Park Fly aan. Nadat de auto geparkeerd is op het Parkfly parkeerterrein kun je heerlijk een avondje doorbrengen in het ernaast gelegen Chariot Hotel om vervolgens uitgerust op reis te gaan. Het Chariot Hotel is een voormalige basisschool dat verbouwd is tot 4 sterren hotel, vanaf € 99,00 boek je al een Sleep Park Fly arrangement.Let op! Bij Parkfly moet je je autosleutel inleveren. Lees hier waarom je sleutel afgeven bij het parkeren nodig is.

Zeker Parkeren Schiphol checklist

  • Veilig parkeren Bij Parkfly parkeer je je auto op een afgesloten en 24/7 bewaakt terrein. Verder is er de mogelijkheid om tegen meerprijs voor overdekt parkeren te gaan. Tot slot is Parkfly in het bezit van het VBPS kwaliteitskeurmerk parkeren Schiphol.
  • Service De parkeerplaats is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en biedt extra diensten voor tijdens je vlucht. Zo is er de mogelijkheid om een APK keuring uit te laten voeren en kan Parkfly je auto wassen.

Plus- en minpunten

  • Sleep Park Fly mogelijkheid
  • APK keuring
  • VBPS kwaliteitskeurmerk
  • Afstand tot Schiphol
  • Sleutel inleveren

Reviews

Beoordeling geplaatst op: 28 September 2017 door Jessica
Aankomst: 2017-09-13   Vertrek: 2017-08-29
We konden vrij goedkoop binnen parkeren. We kregen nog een discussie met de een medewerker betreft sleutels inleveren. Wij vonden dat niet zo prettig. We hebben onze kilometerstand genoteerd en terugkomst had onze auto de zelfde kilometerstand. Verder zijn we goed geholpen
Beoordeling geplaatst op: 11 May 2017 door Rachel
 
Ligt misschien iets verder weg, maar de prijs is onverslaanbaar.. Vooral met de actie waar we gebruik van hebben gemaakt. Prima service
Beoordeling geplaatst op: 29 November 2016 door Jacqueline
Aankomst: 2016-11-05   Vertrek: 2016-11-21
Een super goede prijs helaas wel iets verder weg dan andere parkeerplaatsen.