Doe eens gek! Na het parkeren vliegt Schiphol jou naar deze 5 populaire bestemmingen:

Doe eens gek! Na het parkeren vliegt Schiphol jou naar deze 5 populaire bestemmingen:

by Merlijn, maart 7, 2017

Aan de hand van een enorme hoeveelheid data van vakantiegangers die goedkope vluchten vergelijken heeft SkyScanner een voorspelling gemaakt van de vakantietrends in 2015. Wij hebben de top 5 vakantiebestemmingen voor 2015 hier uitgevist en vertellen je kort waarom deze zo populair gaan worden. Een ding is duidelijk, met zulke bestemmingen wordt lang parkeren op Schiphol nog aantrekkelijker!

 1. IJsland

  Breng een bezoekje aan het prachtige Reykjavik met haar heetwaterbronnen en adembenemende landschap, waarin er zowel overdag als ’s nachts altijd wat te beleven valt. Ga je in de winter? Mis het Noorderlicht dan niet! Ook laten de walvissen in de wateren van de Noord-Atlantische Oceaan je een geweldige ervaring na en kan je heerlijk ontspannen in de beroemde geothermische baden ‘Blue Lagoon’. Kortom, parkeer je auto lang op Schiphol en laat je meenemen naar deze prachtige locatie.

 2. Colombo, Sri Lanka

  Colombo straalt van geluk door de ontzettend sympathieke bevolking, en dat Colombo de aantrekkelijkste stad van Sri Lanka is, is niet voor niets. Colombo biedt vele bezienswaardigheden, zoals de Jami-Ul-Alfar Moskee met zijn mooie kleurtjes, de prachtige architectuur en glas-in-loodramen die te ontdekken vallen in de St. Lucias kathedraal, de dierentuin met wel 350 verschillende diersoorten en het Beira Lake waar je je lekker kan ontspannen en dat zich ’s avonds van een andere kant laat zien.

 3. Seoul, Zuid-Korea

  Seoul is een grote, hypermoderne stad van beton en glas met myeong-dong als populaire shopbestemming. De N Seoul tower geeft je panoramische beelden van Seoul, de berg Bukhansan geeft je een unieke wandelervaring en in het enorme National Museum of Korea kom je van alles te weten over Korea door de eeuwen heen. Sla vooral het gyeongbokgung paleis niet over, wat het belangrijkste en grootste paleis was uit de Joseondynastie, een dus erg belangrijke toevoeging aan de geschiedenis van Korea.

 4. Myanmar

  Wanneer je vanaf schiphol naar Myanmar bent gevlogen, zijn er een paar bezienswaardigheden die je echt niet mag missen. Het Inlemeer is een erg groot meer waarin de dorpen op palen staan, de tuinen drijven en de vissers met één been roeien. Een erg belangrijke bezienswaardigheid in de stad Monywa is de Thanbuddhay-pagode met zijn 500.000 Boeddhabeelden. Een indrukwekkende stad is Yangon met zijn bekende Schwedagonpagode die bedekt is met wel 50.000 kilo bladgoud en duizenden edelstenen en vergeet geen bezoekje te brengen aan de Pindaya Caves, waarvan de zuidelijkste kalksteengrot kan worden bezocht met daarin meer dan 8000 prachtige boeddhabeelden.

 5. Nicaragua

  Nicaragua biedt je een prachtige natuur aan met actieve vulkanen, prachtige stranden en een uitgestrekt regenwoud. Een erg mooie vulkaan die te bezoeken is, is de masaya vulkaan, waarbij je je waant in een andere wereld met rust, stilte en de geur van zwavel. Ook is er op cultureel gebied wat te verkennen, zoals de Kathedraal van Léon en de old cathedral of managua. Kortom, een land voor natuurliefhebbers waarbij tot rust komen geen probleem zal zijn.

Ontbreekt er volgens jou een populaire bestemming vanaf Schiphol? Laat hieronder een reactie achter!

Vergelijk goedkope parkeerplaatsen

Vertrek:

Aankomst: