Met valet parking Schiphol je auto laten parkeren. Is dat veilig?

Met valet parking Schiphol je auto laten parkeren. Is dat veilig?

by Charley Blomjous, oktober 15, 2017

Lekker op vakantie met het vliegtuig, maar waar laat je je auto? Een gratis parkeerplek in een nabije woonwijk of een Park and Ride bij Schiphol voelt misschien niet heel zeker. Je geliefde auto parkeren op een betaalde, bewaakte plek op Schiphol onder toezicht is dan een veel fijner gevoel. De Valet Parking service van Schiphol is een goede optie voor het betrouwbaar parkeren op Schiphol.

Valet Parking Schiphol

Bij Valet Parking hoef je je auto niet zelf te parkeren, maar doet een chauffeur dat voor je. De voordelen? Niet hoeven slepen met zware koffers van een verdere parkeerplaats naar de gate en zeker zijn van een veilige parkeerplaats voor je auto. De officiële Valet Parking Service van Schiphol is het meest betrouwbaar. Hoe het in zijn werk gaat? Je rijdt naar de speciale Valet Parking plaatsen vóór de Terminal van Schiphol en geeft je sleutels af bij de servicebalie tussen Vertrekhal 2 en 3. Daarna kun je inchecken voor je vlucht op de gate. Medewerkers zorgen dat je auto naar een afgesloten, overdekte parkeerplek op Schiphol Centrum gereden wordt, waar hij gedurende je reis veilig blijft staan. Ben je weer terug van je reis, dan staat je auto weer klaar bij de Terminal.

Betrouwbaar

Na je vakantie zit je uiteraard niet te wachten op een bekeuring voor een boete die je niet zelf begaan bent. De Valet Parking service biedt daarom de Beheerovereenkomst aan: van tevoren worden bestaande schades van je auto genoteerd, en de met je auto gereden ritten worden geregistreerd met een GSPS systeem. Andere valet parking bedrijven bij Schiphol bieden niet zo’n overeenkomst aan. Ga dus voor de valet parking service van Schiphol zelf, dan kun je betrouwbaar parkeren op Schiphol.

Kosten

De officiële valet parking service van Schiphol is behalve betrouwbaar ook nog te betalen. Tot drie dagen betrouwbaar parkeren wordt het maximale dagtarief gerekend van €43,50, daarna is het tarief €33,50. Maar een paar uurtjes gebruik maken van de valet parking service? Dan kost het €7,50 per uur. Voor last minute reserveringen en no-shows worden wel toeslagen gerekend.

Reserveren

De Valet Parking Service dient binnen 24 uur voor vertrek gereserveerd te worden online. Het bedrag wordt gebaseerd op de uiteindelijke parkeerduur en kun je bij terugkomst afrekenen bij de Servicebalie. De valet parking service van Schiphol biedt trouwens ook nog andere diensten als autowassen, het bijvullen van de ruitenvloeistof en het verwisselen van de banden. Dan kun je na je vakantie genieten van een fonkelende en frisse auto.

Vergelijk goedkope parkeerplaatsen

Vertrek:

Aankomst: