Alle winkels van Schiphol met plattegrond

Alle winkels van Schiphol met plattegrond

by Hanna Komdeur, juni 26, 2017

Je auto goedkoop parkeren op Schiphol is belangrijk, op tijd komen is nog veel belangrijker! Naast dat je zo niet al rennend je riem en schoenen uit hoeft te trekken om sneller door de douane te komen of je gehele vlucht mist, is het ook gewoon heel fijn om rustig aan te doen op Schiphol. Je kan je namelijk vermaken met het grote aanbod van winkels, rustig ergens wat eten of drinken en zelfs heerlijk ontspannen met een massage.

Schiphol winkels en hongerstillers

Voor de douane vind je veel bekende winkels zoals America today, Esprit, Etos, H&M, HEMA en de Rituals. Na de douane is er natuurlijk het BTW-vrije winkelen en zijn er veel verschillende Schiphol winkels te vinden met horloges en sieraden, mode en accessoires, parfum en cosmetica, elektronica, souvenirs, reisbenodigdheden en ga zo maar door.

Ook kom je voor de paspoortcontrole diverse eettentjes/restaurants tegen. Zo kan je naar de Burger King gaan, maar ook naar La Place en de Starbucks of je dagelijkse dosis vitaminen halen bij de Juggle Juice Bar. Na de douane zijn er wat minder bekende eettentjes die erg leuk zijn om eens te bezoeken zoals Bread!, Dutch Bar, Harvest Market en JuicyDetails.

Vliegtuig spotten en ontspannen

Probeer eens wat anders en ga naar het panoramaterras. Deze vind je nog voor de douane en dit is het stekje bij uitstek voor vliegtuigspotters. Daarnaast vind je in de buurt ook nog fitness, sauna, rainforest showers en een steam room. Na de douane vind je de airport library, een casino, de Rituals Spa en de lounges. Deze lounges, bijvoorbeeld de prachtige Privium ClubLounge, laten het wachten een stuk minder lang duren. Je kan er in rust verder werken of even wegzakken in de fijne stoelen.

Schiphol plattegrond

Al deze informatie is niet veel waard als je de locaties niet weet te vinden, daarom hebben we voor jou de plattegronden van Schiphol opgezocht. Op de volgende links vind je de Schiphol plaza plattegrond en een plattegrond van de Schiphol lounges

Zoals je al gemerkt hebt is er dus genoeg te doen op Schiphol, ook als je niet ergens heen vliegt. En bij Schiphol Short Stop Parking is het eerste kwartier zelfs gratis parkeren! Waarom dus niet je auto gratis parkeren op Schiphol om eventjes vliegtuigen te spotten?

Vergelijk goedkope parkeerplaatsen

Vertrek:

Aankomst: